Visbaisākā Deila un Takera filma

Visbaisākā Deila un Takera filma

Tucker & Dale vs Evil

1h 29min  |  Komēdija, Šausmu filma  |  Kinoteātros no: 10.12.2010

Parodijkomēdijas „Visbaisākā Deila un Takera filma“ režisors Eliss Kreigs meistarīgi spēlējas ar šausmu filmu žanra klišejām, mežonīgi draiskojas ar neatkārtojamu humoru, parodējot tādas masu slepkavību spriedzes filmas kā „Piektdiena trīspadsmitais“, „Zāģis“, „Motorzāģa slaktiņš Teksasā“, „Asiņainā Valentīndiena“ u.c. „Facebook“ paaudzei radītajai, ellišķīgi smieklīgajai komēdijai lemts kļūt par kulta filmu un sagaidīt turpinājumu.

Divu neveiksminieku, lauku puišu un ciema pajoliņu, Deila (Tailers Labins) un Takera (Alans Tudiks) nedēļas nogale izvēršas visai iespaidīga. Viņi iecerējuši patīkamu atpūtu – makšķerēšanu, pāris aliņu iemalkošanu, pafantazēšanu par meičām, kā arī pastrādāšanu ar cirvi, āmuru un zāģi nomaļā būdiņā. Par ko tādu sapņo čakls mežstrādnieks... vai psihopātisks slepkava.

Svētdienīgo noskaņu izjauc ieradušos koledžas jauniešu kņada. Pārpratumi gaisā liek šļākties asiņu strūklām. Vīri izglābj slīkstošu puskailu meiteni, taču viņas piedzērušie draugi padomā, ka Takers un Deils ir slepkavīgi psihopāti!

Iesākas neprātīgi smieklīga un absurda glābšanas misija, kuras dalībnieki mirst neloģiskā un gluži nejaušā nāvē. Melnā humora pilna šausmene? Ļaujiet asinīm plūst!

Lomās: Tailers Labins, Alans Tudiks, Katrīna Bovdena, Džess Moss, Filips Grendžers, Brendons Džejs Maklarens, Kristija Lenga, Čelana Simonsa, Treviss Nelsons, Alekss Arsenolts

Režisors: Eliss Kreigs

Scenārists: Morgans Jurgensons, Eli Kreigs

Producents: Tomass Augsbergers, Kraufors Hokins,Morgans Jurgensons

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Incognito Films
Režisors: Eli Craig
Lomās: Tyler Labine, Alan Tudyk, Katrina Bowden, Jesse Moss, Philip Granger, Brandon Jay McLaren, Christie Laing, Travis Nelson, Alex Arsenault


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.