Divi mīlētāji

Divi mīlētāji

Two Lovers

1h 48min  |  Drāma, Romantika  |  Kinoteātros no: 14.08.2009

Pēc izirušām attiecībām Leonards pārvācas uz savu bērnības māju pie vecākiem Bruklinā. Vēloties palīdzēt dēlam pārvarēt depresiju, vecāki mudina Leonardu tikties ar sava darījumu partnera meitu - jauko un gādīgo Sandru. Vienlaikus Leonards iepazīstas ar noslēpumaino un skaisto kaimiņieni Mišelu, kas īsti neiederas vīrieša rāmajā dzīvē.

Leonardu ārkārtīgi saista Mišela, kura pret viņu šķiet arī nav vienaldzīga, lai gan ir mokošās attiecībās ar precētu vīrieti. Tajā pašā laikā Leonards jūt vecāku spiedienu saistīt savu dzīvi ar Sandru. Leonards ir spiests pieņem neiespējamu lēmumu - ļauties kaislībai un mīlestībai vai riskēt iekrist atpakaļ tumsībā, kas reiz viņu jau teju pazudinājusi.

Režisora Džeimsa Greja („Mums pieder nakts”) romantiskā drāma ar Vakinu Fīnisku, Gvinetu Paltrovu un Vinesu Šovu galvenajās lomās, nominēta 2008.gada Kannu kinofestivāla „Zelta palmas zaram”.

Filma "Divi mīlētāji" iekļauta ACME Film kolekcijā SMART. Tā ir īpašu filmu kolekcija gudram skatītājam, kurā iekļautas izcilas filmas - vizuāli, intelektuāli un emocionāli uzrunājoši mākslas darbi. Tas ir kino acīm, prātam un sirdij.

Lomās: Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw, Moni Moshonov, Isabella Rossellini

Režisors: James Gray

Scenārijs: James Gray, Ric Menello

Producents: Donna Gigliotti, James Gray, Anthony Katagas

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Acme Film SIA
Režisors: James Gray
Lomās: Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Anne Joyce, Elliot Villar, Vinessa Shaw, Craig Walker, Donald John Hewitt, John Ortiz, Bob Ari, Christian Albrizio, Isabella Rossellini, Moni Moshonov, Elias Koteas, Julie Budd


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.