Klīst baumas, ka...

Klīst baumas, ka...

Rumor has it ...

1h 36min  |  Komēdija, Romantika  |  Kinoteātros no: 10.02.2006

Cik vien Sāra sevi atceras, viņa vienmēr ir tikusi uzskatīta par ģimenes "melno avi", jo nav spējusi atrast savu īsto vietu dzīvē. Lai cik ļoti viņa mīlētu tēvu un māsu, viņa nespēj iedomāties savu dzīvi tenisa kortos un lauku atpūtas klubos. Kad Sāra saņem ziņu, ka viņas mazā māšele precas ar savu tenisa partneri, viņa saprot, ka tikšanās ar mīļotajiem radiem ir neizbēgama.

Viņas braucienu uz Pasadenu kaut cik ciešamu padara dzēlīgā vecmāmiņa Katarīna, kura nejauši pastāsta, ka Sāra nav vienīgā ģimenes "melnā avs" un, ka pirms 30 gadiem Sāras māte pāris dienas pirms kāzām aizbēgusi kopā ar noslēpumainu vīrieti.

Interesanti, ka tieši tobrīd mazajā pilsētiņā paklīdušas baumas par jaunu sievieti, kura aizbēgusi kopā ar jaunekli, kurš pirms tam paspējis pavedināt arī jaunās sievietes māti un tas viss beidzies ar milzu skandālu. Baumas kļuva par ideju grāmatai, bet grāmata - par ieceri kādai filmai.

Stāsta saintriģēta Sāra sāk meklēt 1967.gada filmas "The Graduate" kaseti, jo viņu māc lielas aizdomas, ka notikumi viņas ģimenē varētu būt pamats visai šai jezgai, kurā viņas vecmāmiņa, iespējams, ir pavedinātā māte, bet pašas Sāras māte ir aizbēgusī līgava. Ir tikai viens jautājums - kas bija noslēpumainais jauneklis?

Lomās: Jennifer Aniston, Kevin Costner, Shirley MacLaine, Mark Ruffalo, Mena Suvari, Steve Sandvoss, Jenny Wade

Režisors: Rob Reiner

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.


Izplatītājs: Warner Bros. Pictures International


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.

Bildes