Ieņemot Vudstoku

Ieņemot Vudstoku

Taking Woodstock

1h 50min  |  Komēdija, Drāma, Mūzika  |  Kinoteātros no: 18.09.2009

Ir 1969.gads, jaunais interjera dizaineris Eliots no Ņujorkas ir spiests doties uz laukiem pie vecākiem, kuri nonākuši finansiālās grūtībās ar savu ģimenes biznesu – moteli „El Monaco”. Padzirdējis, ka vietējā pilsētiņa atļāvusi organizēt hipiju mūzikas festivālu, Eliots sazinās ar pasākuma organizatoriem, lai piedāvātu izmantot savu moteli, kam viesi tobrīd ļoti nepieciešami. Tāpat viņš arī iepazīstina producentu Maiklu Langu ar savu kaimiņu, kam pieder plaša lauku teritorija.

Pēc trīs nedēļām pusmiljons cilvēku ir ceļā uz mazpilsētiņu, un Eliots tiek ierauts notikumos, kas uz visiem laikiem izmainīja viņa dzīvi un Amerikas kultūru.

Filma "Ieņemot Vudstoku" iekļauta ACME Film kolekcijā SMART. Tā ir īpašu filmu kolekcija gudram skatītājam, kurā iekļautas izcilas filmas - vizuāli, intelektuāli un emocionāli uzrunājoši mākslas darbi. Tas ir kino acīm, prātam un sirdij.

Lomās: Demetri Martin, Dan Fogler, Henry Goodman, Jonathan Groff, Eugene Levy, Emile Hirsch, Liev Schreiber

Režisors: Ang Lee

Scenārijs: James Schamus, Elliot Tiber, Tom Monte

Producents: Ang Lee, James Schamus

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Acme Film SIA
Režisors: Ang Lee
Lomās: Henry Goodman, Edward Hibbert, Imelda Staunton, Demetri Martin, Emile Hirsch, Kevin Chamberlin, Paul Dano, Lee Wong, Anthoula Katsimatides, Kelli Garner, Clark Middleton, Bette Henritze, Sondra James


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.