Viņpus jūras

Viņpus jūras

Beyond the Sea

1h 58min  |  Drāma  |  Kinoteātros no: 13.06.2003

Atrasties uz skatuves ir Bobija Darina dzīves aicinājums, tas ir kā gaiss, ko elpot pat tad, kad esi tuvu sabrukumam. Filma atspoguļo Bobija dzīves stāstu - septiņu gadu vecumā viņš saslimst ar smagu slimību, kuras rezultātā viņa sirds darbība tiek sagandēta uz mūžu. Ārsts viņa mātei paziņo, ka puisim izdosies izdzīvot labi ja līdz 15 gadu vecumam, taču viņa kopā ar Bobija vecāko māsu Ninu un viņas vīru Čārliju slimajam bērnam neko nežēlo. Ar modernu medikamentu palīdzību Bobijam ir dota iespēja turpināt dzīvi.

20 gadu vecumā ar sava drauga Stīva Blaunera un mūzikas menedžera Dika Bārka palīdzību viņam ir iespēja īstenot sapni, kļūstot par dziedātāju un kāpt uz skatuves Lasvegasā. Tomēr Bobijs vēlas vēl vairāk. Viņš intervijā žurnālam "Life Magazine" stāsta, ka labprāt vēlētos kļūt par leģendu jau 25 gadu vecumā. Uzrodas cilvēki, kas vēlas palīdzēt to īstenot. Seko mūzikas ieraksti, augstās sabiedrības dzīve, balvu nominācijas, tomēr arī tas Bobijam nesagādā gandarījumu. Sevis meklējumi viņu noved pie slimības, kura liek vēlreiz pārvērtēt to talantu, kas viņam ir dots...

"Beyond the Sea" - tā ir drāma ar mūzikla elementiem, kuras režisors un galvenās lomas atveidotājs ir Oskara balvas ieguvējs Kevins Speisijs. Par lomu filmā Speisijs tika nominēts Zelta Globusa balvai.

Lomās: Kevin Spacey, Kate Bosworth, John Goodman, Bob Hoskins.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.


Izplatītājs: Acme Film SIA


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.