06.11.2017, Jaunumi

Kas ir "Kino Kults piedāvā" seansi?

Atbildes uz jautājumiem - kas tie ir, kas var nākt un kas notiek šajos seansos.

Izmantojot brīdi, kad ir neliela atelpa starp seansiem, atgādināsim par vienu mazu, bet ļoti svarīgu lietu, kuru daudzi, diemžēl, tā arī nezina vai līdz galam neizprot - kas tad ir tie "Kino Kults piedāvā" seansi un kas ir uz tiem aicināti? Atbildes ir elegantas savā vienkāršībā:

KAS TAS IR?

Gluži vienkārši - labākie iespējamie konkrēto filmu seansi Latvijā! Mēs negarantējam, ka filma jums patiks (jo mēs paši to, iespējams, skatīsimies pirmo reizi kopā ar Jums), bet mēs garantējam, ka seansa pievienotā vērtība neliks vilties!

Aizraujošas prezentācijas, konkursi ar lieliskām balvām, klasiskās un iemīļotās filmas uz lielā ekrāna, filmu veidotāju sveicieni un citi pārsteigumi, kā arī labākā iespējamā auditorija, ar ko skatīties kino. Seanss gan arī ir tikai viens un sēdvietu skaits ierobežots - kurš tika, tas laimīgs, kurš netika, tas kož pirkstos, tapēc sirsnīgi iesakām biļešu iegādi neatlikt uz pēdējo brīdi, kad jau var būt par vēlu, jo sliktu vietu "Kino Kults piedāvā" seansos nav!

KAS VAR NĀKT?

VISI! Seansu kopējais nosaukums ir "Kino Kults piedāvā" - aicināti tiek pilnīgi (izņemot tos, kuri dīdās un sauc "Kad būs filma?" prezentāciju laikā) kino entuziasti, gīki un vienkārši cienītāji. Tik vien, kā jābūt reģistrētam ForumCinemas.lv lietotājam, lai varētu iegādāties biļetes - un arī tas ir ātri, nesāpīgi, vienas reizes procedūra un BEZ MAKSAS! Super-vieglā forma ir šeit: https://www.forumcinemas.lv/MyPage/Register

Tas arī viss! Būsim ļoti pateicīgi, ja ar šo padalīsieties arī ar saviem draugiem - lai šie abi punkti ir skaidri reizi par visām reizēm. Par katru no nākamajiem Kino Kulta seansiem informējam arī mūsu oficiālajā Facebook lapā: https://www.facebook.com/kinokults