Brīnumu pasaulē

Brīnumu pasaulē

1h 10min  |  Animācija  |  Kinoteātros no: 24.12.2010

Jaunāko latviešu filmiņu programma , kura tapusi mūsu Latvijas animāciju filmu studijās ““ ANIMĀCIJAS BRIGĀDE”, “RIJA”, “ JURA PODNIEKA STUDIJA”, “ DAUKA”, un “JETMEDIA”. Vai var būt kas jaukāks , kā iepriecināt mūsu mazos un arī lielos skatītājus svētkos.

Filmu programma ir kā karuselis- raibā virknē mēs tiksimies ar mazo zīļu puiku filmā “ZĪĻUKS”, kuras režisore ir Dace Rīdūze. Pirmo reizi Filmu studijā “Animācijas brigāde” tapusi populārās mākslinieces un rakstnieces Margaritas Stārastes grāmatas ekranizācija.

Mūs priecēs vēl nesastapti zvēri jaunā seriāla “AVĀRIJAS BRIGĀDE” stāstā “TĪĢERIS”, kuras režisors Jānis Cimermanis.

3 minūtēs bērni varēs iemācīties alfabētu, noskatoties Reiņa Kalnaeļļa filmu “ALFABĒTS” Studija “RIJA”

“TĀRPIŅŠ” Dažreiz arī tie, kas tikai rāpo, tomēr, tiek pie lidošanas, .par savu filmu saka režisors Nils Skapāns no “Jura Podnieka studijas”.

Tālāk filmā “RAGANAS POGA” būsim kopā ar jautru, nebēdnīgu un mazliet izklaidīga raganiņu, kura pazaudē savu burvju pogu. Diez kāda izskatītos pasaule, ja poga nebūtu atradusies. Režisors Nils Skapāns , “Jura Podnieka studija”.

“KĀ BRĀLĪTIS TRUSĪTIS UZVARĒJA LAUVU” kaut arī tā ir Ziemeļamerikas pasaka, arī latviešu bērniem būs interesanti iepazīties ar drosmīgo mazo dzīvnieciņu, Brālīti Trusīti, kurš spēj stāties pretī lauvam. Režisore Roze Stiebra no studijas “DAUKA”.

Kā klājās latviešu lācim, kurš nokļūst Igaunijas salā redzēsiet filmā “LĀCIS NĀK”. Režisors Jānis Cimermanis , filmu studija “ ANIMĀCIJAS BRIGĀDE”.

“AUSTRAS KOKA PASAKAS” aizvedīs mūs visus vasarā, kur ir tik karsts, ka jāsāk uztraukties vai drīz neizzudīs ūdens. Režisors Nils Skapāns . Filma tapusi studijā JetMedia SIA.

Filma skatāma latviešu valodā.


Izplatītājs: AB Studija


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.