Pāna labirints

Pāna labirints

Pan's Labyrinth

1h 59min  |  Trilleris, Drāma, Fantāzija  |  Kinoteātros no: 23.03.2007

Pēckara gados Spānijā meitene vārdā Ofēlija kopā ar māti pārceļas uz dzīvi patēva kapteiņa Vidala mājā tumša un baisa meža vidū - pamestās dzirnavās, ko kapteinis pārvērtis par kara štābu. Ofēlija kliedē vientulību un bēdas, pastaigādamās pie dzirnavām esošajā dārzā, kas drīzāk līdzinās labirintam. Reiz lidojošas būtnes pavadīta, Ofēlija iziet cauri labirintam un nokļūst Pāna valstībā, ko apdzīvo fantastiskas būtnes. Atklājas, ka meitene varētu būs šīs dīvainās un reizē brīnumainās valstības princese, taču lai to pierādītu, Ofēlijai jāizpilda trīs pārbaudījumi, viens par otru grūtāki un baisāki...

"Pāna labirints" ir krāšņa pasaka pieaugušajiem, kur reālās un iztēles pasaules šausmas savijas neparastā, apburošā stāstā. Tā ir pasaule, kādu pazīst Ofēlija - ar briesmoņiem, kas dzīvo ne tikai viņas iztēlē, bet arī realitātē, ar cīņu starp labo un ļauno, varoņiem un nodevējiem.

Meksikāņu režisora Giljermo del Toro filma "Pāna labirints" tikko saņēmusi trīs ASV Kinoakadēmijas balvas "Oskars" - par labāko māksliniecisko noformējumu, labāko operatora darbu un labāko grimu!

Lomās: Ivana Baquero, Sergi López, Maribel Verdu, Ariadna Gil, Doug Jones

Režisors: Guillermo del Toro

Filma spāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Acme Film SIA


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.