Robins Huds

Robins Huds

Robin Hood (2010)

2h 20min  |  Piedzīvojumu filma, Drāma, Asa sižeta filma  |  Kinoteātros no: 12.05.2010

Oscar® balvas ieguvējs Rasels Krovs galvenajā lomā Ridlija Skota jaunajā piedzīvojumu filmā „Robins Huds”!

Leģendām apvītais Robina Huda tēls pazīstams jau paaudzēm ilgi, viņa varoņdarbi, taisnīgums un piedzīvojumu gars ir iedvesmojuši lielus un mazus. Šis ir stāsts par to, kā aizsākās leģenda par Robinu Hudu.

13. gadsimts, Anglija. Pēc karaļa Ričarda nāves Robins atgriežas no dienesta armijā un dodas uz Notingemu, lai atdotu kāda kritušā bruņinieka zobenu viņa tēvam.

Viņš iemīlas enerģiskajā lēdijā Merionā (Oscar® balvas ieguvēja aktrise Keita Blānšeta), kura gan ir diezgan skeptiski noskaņota pret viņu un viņa nolūkiem. Cerēdams iekarot Merionas sirdi un glābt ciematu, Robins kopā ar saviem biedriem stājas pretī netaisnībai un uzsāk sacelšanos, kas uz visiem laikiem izmainīs lietu kārtību.

Galvenajās lomās: Russell Crowe, Cate Blanchett, William Hurt, Matthew Macfadyen, Mark Strong, Oscar Isaac, Léa Seydoux, Scott Grimes, Kevin Durand, Alan Doyle u.c.

Režisors: Ridley Scott

Filma angļu valodā, ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Forum Cinemas, SIA
Režisors: Ridley Scott
Lomās: Russell Crowe, Cate Blanchett, Max von Sydow, William Hurt, Mark Strong, Oscar Isaac, Danny Huston, Eileen Atkins, Mark Addy, Matthew Macfadyen


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.