Ģimene

Ģimene

The Family

1h 52min  |  Komēdija, Detektīvfilma, Asa sižeta filma  |  Kinoteātros no: 27.09.2013

Leģendārais režisors Liks Besons, Roberts de Niro, Tomijs Lī Džonss Mišela Feifere – šīs komandas dēļ skatītāji nepacietīgi gaida filmas „Ģimene” demonstrēšanu kinoteātros. Filmu „Piektais elements”, „Leons”, „Nolaupītā”, „Kurjers” autors piedāvā šokējošu stāstu par mafijas ģimeni.

Nežēlīgais mafijas klans – Manzoni ģimene pārceļas uz Franciju, izmantojot liecinieku aizsardzības programmu. Ieradušies šajā valstī, bijušie noziedznieki cenšas sākt jaunu dzīvi, tomēr nav nemaz tik viegli atteikties no agrākajiem ieradumiem.

Par spīti milzīgām pūlēm un CIP aģenta Stenfīlda (Tomijs Lī Džonss) palīdzībai ģimene iekuļas ķibelē pēc ķibeles. Freds Manzoni (Roberts de Niro), viņa sieva Megija (Mišela Feifere) un bērni Bella (Diāna Argona) un Vorens (Džons D’Leo) nespēj valdīt pār savu dabu – viņi izdara arvien jaunus noziegumus, atkal un atkal atklādami, kur atrodas. Manzoni ģimene maina uzvārdus un pārceļas no vietas uz vietu, atstādami aiz sevis noziegumu pēdas.

Tā kā Manzoni risina visus jautājumus ar ģimenē izsenis pieņemtajām metodēm, viņus izseko mafijas klans, kuru viņi nodevuši. Kad mafijas grupējums, alkdams atriebties Manzoni ģimenei, apmetas netālu no tās, filmā sākas pilnīgs haoss.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai UAB
Režisors: Luc Besson
Lomās: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron, John D'Leo, Tommy Lee Jones
Saites: IMDB, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.