Sasalusī zeme

Sasalusī zeme

The Frozen Ground

1h 45min  |  Trilleris, Detektīvfilma  |  Kinoteātros no: 06.09.2013

Skota Volkera filmas sižets par maniaku, kas slepkavo Aļaskā, balstīts reālos notikumos. Galvenajās lomās – Nikolass Keidžs un skaistule Vanesa Hadžensa. Filmā piedalās arī slavenais reperis 50 Cent un Rada Mičela („Klusais kalns”).

Maniaks Roberts Hansens (Dž. Kjūsaks) savus noziegumus pastrādāja XX gs. 80. gados un tiek turēts aizdomās par 20 sieviešu noslepkavošanu. Viņš aizveda savus upurus Aļaskas savvaļā, vēroja tos un pēc tam medīja kā dzīvniekus. Maniaks dzīvoja kā gluži parasts cilvēks – bija kārtīgs ģimenes tēvs, ceptuves īpašnieks un krietns mednieks. Policijas centieni aizturēt slepkavu cieta sakāvi, un tā turpinājās veselus 13 gadus. Tikai policijas seržants Džeks Halkombs (N. Keidžs) nenolaiž rokas un pamazām tuvojas mērķim – slepkavību noslēpuma atminējumam.

Atklāt noziegumus seržantam palīdz pusaudze, kurai izdevies aizbēgt no maniaka. Viņi kopā izstrādā slepkavas notveršanas plānu un izdomā, kā ievilināt viņu savos tīklos. Notiek sarežģīta šaha partija – spēle uz dzīvību un nāvi. Vai viņiem izdosies apturēt maniaku un novērst noziegumus?

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai UAB
Režisors: Scott Walker
Lomās: Vanessa Hudgens, Nicolas Cage, Dean Morris, John Cusack
Saites: IMDB


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.