Lielais Kristaps. Spēles īsfilmas II

Lielais Kristaps. Spēles īsfilmas II

1h 47min  |  Komēdija, Drāma  |  Kinoteātros no: 17.09.2015

Šajā filmu programmā iekļauti pieci dažādu režisoru veidoti stāsti par neveiksmīgu finansistu, bērnu nama meiteni, kura izlemj no tā bēgt, konservatīva pensionāra nonākšanu dīvainā ģimenītē, jauna veterināra nedienām un arī kāds prātojums par kosmisko enerģiju…

Tie Ziloņi / Korekcija / Labrīt, dakter! / Finansists / Normāli cilvēki

---

Tie Ziloņi (13 min)

Tumsa un kosmiskas jaudas enerģija ieplūst starp kauliem, orgāniem un asinsvadiem. Divām vientuļām miesām satiekoties, rodas jaunas un sarežģītas dabas jautājums par to, ko darīt, ja tās paliek siltas pašas no sevis. Ko darīt, ja temperatūras atšķiras? Un kur šajā visā ir Zilonis?

režisors Toms Taukulis, producents Līga Novika, Toms Taukulis

---

Korekcija (18 min)

Juzefa nonāk bērnu namā, kur līdzi paņem kaķi Ķepu. Trīspadsmit gadīgā istabas biedrene Jūlija ir sadraudzējusies ar Kasparu, kurš pa naktīm mēdz viņu apciemot. Sākotnēji Juzefa pārkāpj savus principus un pakļaujas Jūlijas noteikumiem, taču tā viņa pazaudē jauniegūtos draugus un zaudē "labās" meitenes statusu. Juzefa aizbēg no bērnu nama, ceļā viņa satiek kādu večuku, kurš maina viņas pasauli.

režisors Iveta Budreviča, producenti Daiga Livčāne, Zane Bukša, Jūlija Krasta

Latvijas Kultūras akadēmija

---

Labrīt, dakter! (23 min)

Jaunais veterinārārsts Artūrs ir izkāpis no gultas ar kreiso kāju – strīds ar sievu, dusmīgs klients, kuram nozagts suns Bertolds, mūždien garlaicīgās kolēģu pļāpas, un visam par kroni - neveiksmīgs ģimenes saiets. Bet katra diena sagādā pa pārsteigumam - pie Artūra uz klīniku ierodas skaistā un noslēpumainā Guna ar slimu Bertoldu saitītē.

režisors Elza Feldmane, producents Daiga Livčāne

Latvijas Kultūras akadēmija

---

Finansists (24 min)

Gints zaudē labi apmaksātu darbu un nokļūst uz ielas. Mēs sekojam līdzi viņa pūlēm izdzīvot un saglabāt lepnumu. Stāsts, kuru iedvesmojusi Latvijas 2009. gada finansu krīze.

režisors Kristaps Brīze, producenti Ieva Ozoliņa

Brize Studio

---

Normāli cilvēki (29 min)

Kad konservatīvais un dzīves nogurdinātais pensionārs Arvīds attopas uz ielas, viņa vienīgais risinājums ir mēģināt iejusties kādā visnotaļ ekscentriskā ģimenītē un mācīties pieņemt... visas šīs "modernās izdarības".

režisors Alise Zariņa, producents Reinis Kalviņš

Cardinal Productions


Izplatītājs: Lielais Kristaps


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.

Bildes