Andrē Rjē 2018. gada Māstrihtas koncerts

Andrē Rjē 2018. gada Māstrihtas koncerts

André Rieu's 2018 Maastricht Concert

2h 25min  |  Mūzika, Koncerts  |  Kinoteātros no: 28.07.2018

Pasaulē ļoti populāro koncertu "Valšu karalis Andrē Rjē" rīkotāji paziņojuši, ka 2018. gada Māstrihtas koncerti tiks translēti vairāk nekā 2000 kinoteātros visā pasaulē 28.-29. jūlija nedēļas nogalē.

"Amore, My Tribute to Love" ir pazīstamā vijolnieka cieņas apliecinājums viņa mīlestībai pret mūziku un abām viņa ģimenēm – sievu un bērniem, kā arī Johana Štrausa orķestri, kura sastāvā viņš spēlējis vairāk nekā 30 gadus. Tas seko viņa pagājušā gada albumam "Amore", kurā iekļautas mūziķa aranžētās klasisko mīlas dziesmu versijas – gan no populārās, gan klasiskās mūzikas pasaules.

Šajā ļoti īpašajā koncertā Andrē piedāvās laimīgās lozes īpašniekam apliecināt savu mīlestību ar mūzikas palīdzību – visi kinoteātru apmeklētāji tiks aicināti veltīt vienu Andrē valsi savam mīļotajam cilvēkam. Andrē personīgi izvēlēsies veltījumu un katrā no abiem koncertiem paziņos vienu laimīgo.

Neaizmirstamie koncerti, kas notiek pilsētā, kurā dzīvo Andrē, - Māstrihtā, Nīderlandē, ir krāšņs baudījums acīm. Koncerti skan uz neticami skaistā viduslaiku pilsētas laukuma fona, kur ik gadu no visām pasaules malām sabrauc mūziķa talanta cienītāji, lai noskatītos Andrē uzstāšanos kopā ar Johana Štrausa orķestri sešdesmit cilvēku sastāvā, kuru sniegumu papildina soprāni, tenori un daži pavisam īpaši viesi. Koncertos dzirkstī humors, un tie sniedz jautrību un emocijas visu vecumu skatītājiem.

Programmu pieteiks brokastu šova "Good Morning Britain" vadītāja Šarlote Hokinsa, kura intervēs fanus un uzturēs līksmu atmosfēru, kas lauzīsies pretim no kino ekrāna, kā arī tvers mirkli ekskluzīvai sarunai ar Andrē tajā pašā brīdī, kad viņš būs nokāpis no skatuves!

Runātais teksts holandiešu un angļu valodā.


Izplatītājs: Piece of Magic Entertainment
Saites: Oficiālā mājas lapa


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.