Gredzenu pavēlnieks: Gredzena brālība

Gredzenu pavēlnieks: Gredzena brālība

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

3h 48min  |  Piedzīvojumu filma, Asa sižeta filma, Fantāzija  |  Kinoteātros no: 21.04.2024

Sensenos laikos elfu kalēji kala Varas gredzenus, taču tumsas pavēlnieks Saurons izveidoja kādu īpaši spēcīgu, kas bija radīts, lai kontrolētu citus Varas gredzenus. Pagāja daudzi gadsimti, paaudze nomainīja paaudzi, līdz hobits vārdā Bilbo Baginss nejauši ieguva Saurona gredzenu savā īpašumā, taču arī Bilbo novecoja. Viņš saprata, ka laiks šķirties no gredzena, kas viņam bija kļuvis tik mīļš un nodeva to sava jaunā krustdēla rokās, piekodinādams, ka Frodo būs spiests doties bīstamā ceļojumā pāri visai Viduszemei, pašā tumsas pavēlnieka zemes sirdī, lai bīstamo gredzenu uz mūžiem aprītu Likteņaizas liesmu krāces.

Filmu skatīsimies tās paplašinātajā ("extended") versijā, kurā iekļautas papildus ainas. Režisora Pītera Džeksona vadībā filma ir atjaunota 4K kvalitātē atkārtotai demonstrēšanai uz lielajiem ekrāniem. Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Acme Film SIA
Režisors: Peter Jackson
Lomās: Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom, Sean Bean, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Andy Serkis, Viggo Mortensen, Liv Tyler, Hugo Weaving
Saites: IMDB, Kino Kults piedāvā


    

Nopirkt biļeti

Šodien filmai seansu nav. Tuvākie seansi: 21.04.2024.

Seansu filtrs

Formāts

Time

Īpašie seansi

Subtitri

Valoda

Vecuma ierobežojums

Forum Cinemas

16:30

Forum Cinemas, Auditorija 4 LUX

Valoda: Angļu | Subtitri: Latviešu, Krievu

Kino Kults piedāvā! 2D