No Ghetto uz Olimpiādi

No Ghetto uz Olimpiādi

1h 12min  |  Dokumentāla filma, Sports  |  Kinoteātros no: 05.03.2019

Viena no vērienīgākajām ielu basketbola kustībām pasaulē "Ghetto Basket" desmit gadu laikā ir izaudzinājusi jaunu spēlētāju paaudzi, kura ir ceļā uz 2020. gada Olimpiskajām spēlēm Tokijā, pietam ar reālu iespēju izcīnīt par Olimpisko zeltu.

Šobrīd 3. spēcīgākā 3x3 basketbola komanda pasaulē, "Rīga Ghetto Basket", ko 2017. gadā izveidoja komandas menedžeris Jānis Āre un "Ghetto Basket" līderis Raimonds Elbakjans, ir izcīnījusi 2017. gada Eiropas čempionu titulu, 2018. gadā ieguvusi sudraba medaļu EČ, kā arī regulāri FIBA pasaules kausu tūrēs spēlē finālos, liekot nervozēt visām spēcīgākajām pasaules komandām.

"Rīga Ghetto Basket" kodols: Agnis Čavars, Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis un Edgars Krūmiņš šodien ir 3x3 basketbola zvaigznes pasaules mērogā, par spīti tam, ka pirms pāris gadiem katrs no viņiem tika norakstīts kā nederīgs. "Viņi ir atgriezušies no mirušajiem" saka R. Elbakjans.

Šī gada "Ghetto Games" filma stāsta par pārdzīvojumiem, pārbaudījumiem, komandas saliedētību un ielu rūdījumu desmit gadu laikā, kas radījis platformu jaunai un daudzsološai Olimpisko sportistu paaudzei.      

Filma latviešu valodā.


Izplatītājs: Biedrība STREETBASKET
Režisors: Edgars Gertners
Lomās: Nauris Miezis, Edgars Krūmiņš, Kārlis Pauls Lasmanis, Agnis Čavars
Saites: Oficiālā mājas lapa, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.