André Rieu's 2019 Maastricht Concert – Shall we Dance?

André Rieu's 2019 Maastricht Concert – Shall we Dance?

2h 53min  |  Mūzika, Koncerts  |  Kinoteātros no: 27.07.2019

Andrē Rjē gadskārtējie koncerti, kas notiek Māstrihtā - pilsētā, kurā dzīvo mūziķis, arvien vilina viņa talanta cienītājus no visas pasaules.

Viduslaiku pilsētas laukums pārtop par krāšņu skatuvi neaizmirstamiem koncertiem, kuros dzirkstī humors, kas sniedz jautrību un emocijas visu vecumu skatītājiem un, protams, piedāvā izcilu mūziku.

Šogad Andrē Rjē aicina uzvilkt balles kurpes, lai baudītu viņa krāšņo 2019. gada koncertu, kuram dots nosaukums “Vai padejosim?”

Pavadiet vakaru kopā ar Andrē Rjē valša ritmā – šī majestātiskā mūzika iedvesmojusi Andrē Rjē visas karjeras laikā, un ¾ taktsmērs daudzējādā ziņā kļuvis par viņa dzīves ritmu. Arī šogad maestro iedzīvinās valsi neaizmirstamā mūzikas un dejas vakarā.

Pievienojieties Andrē Rjē, viņa Johana Štrausa orķestrim, pasaules klases soprāniem, Platīna tenoriem un īpašajiem viesiem maģiskā kinopiedzīvojumā. Skatītāji kinoteātros tiks lutināti ar aizkulišu kadriem, ekskluzīvu interviju ar Andrē un, kā parasti, dažiem brīnišķīgiem pārsteigumiem.

Vai padejosim?


Izplatītājs: Piece of Magic Entertainment
Saites: Oficiālā mājas lapa


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.