Depeche Mode: SPIRITS in the Forest

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest

1h 35min  |  Dokumentāla filma, Koncerts  |  Kinoteātros no: 21.11.2019

2017./2018. gada sezonā grupa "Depeche Mode" devās "Global Spirit Tour" koncertturnejā un uzstājās vairāk nekā 3 miljonu fanu priekšā 115 koncertos visā pasaulē. Šī jaunā, vizuāli žilbinošā filma Antona Korbijna, ar kuru grupu saista sena mākslinieciska sadarbība, režijā tver "Depeche Mode" enerģiju un iestudējuma krāšņumu turnejas laikā, līdztekus arī vērojot, kā mūzika un izpildījums ieaudušies grupas fanu dzīvēs.

Caur sešu īpašu "Depeche Mode" fanu emocionālajiem stāstiem filma rāda ne tikai, kā un kāpēc grupas popularitāte un nozīme turpinājusi augt visā tās darbības laikā, bet arī piedāvā unikālu ieskatu mūzikas neticamajā spējā vienot cilvēkus kopienās, pārvarēt nelaimes un veidot saikni, spītējot valodas, vietas, dzimuma, vecuma un apstākļu uzliktajām robežām.

Mākslinieciski un prasmīgi montētā koncertfilma "Depeche Mode: SPIRITS in the Forest" pārkāpj tipiskas koncertfilmas ietvarus, saaužot iedvesmojošu muzikālo sniegumu, kas filmēts koncertturnejas "Global Spirit Tour" pēdējā šovā Berlīnes slavenajā "Waldbühne" brīvdabas skatuvē, ar intīmiem dokumentāliem kadriem, sekojot faniem viņu pilsētās visā pasaulē.


Izplatītājs: StoryHill Oy
Režisors: Anton Corbijn
Saites: Oficiālā mājas lapa, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.